Ulei special Poke Bowl, selectie fina Abel 250ml

Ulei special Poke Bowl, selectie fina Abel 250ml

Disponibil la comanda online

SKU 19825
60,74 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Uleiuri alimentare
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ulei special Poke Bowl, selectie fina Abel 250ml de la Abel

Ulei special Poke Bowl, selectie fina Abel 250ml

Uleiul special pentru poke bowl selectie fina Abel 1898 este realizat dintr-un amestec rafinat de uleiuri vegetale sanatoase si o aroma delicata de lamaie. Controlul foarte atent al originii materiilor prime, transparenta si trasabilitatea lor au ajutat la reputatia creata si sustin gustul autentic si placut al produselor Huilerie de Lapalisse.

Acest amestec premium din uleiuri vegetale sanatoase este recomandat pentru savoarea rafinata pe care o ofera preparatelor, dar si pentru aportul de antioxidanti din compozitia uleiurilor de masline si susan. , Poke, sau , poh-kay, inseamna , a taia in bucati, si este unul dintre cele mai renumite feluri de mancare din bucataria hawaiana. Poate fi servit ca aperitiv sau ca fel principal.

De-a lungul timpului, a devenit cunoscut si in SUA si acum este savurat in intreaga lume. Poke Bowl este de fapt un bol mare in care se prepara orez cu peste crud, insotit de fructe, legume, ulei de masline, ulei de susan si sos de soia.

Acest preparat este foarte versatil iar ingredientele din compozitia sa pot fi inlocuite, dupa preferinte. Uleiul de masline extravirgin este unul dintre alimentele cu cel mai bogat continut de antioxidanti. Acesta contine cantitati semnificative din compusi considerati a fi anticancerigeni.

O dieta echilibrata in care uleiul de masline inlocuieste preponderent uleiul clasic de floarea soarelui stimuleaza eliminarea kilogramelor in plus. Uleiul de susan este bogat in antioxidanti cu proprietati antiinflamatoare si in minerale precum calciu, fier, magneziu, cupru si seleniu.

Mineralele din uleiul de susan contribuie la sanatatea oaselor prevenind osteoporoza. Este un ulei versatil, care poate fi introdus in foarte multe retete delicioase. Acest ulei are o nuanta deosebita de galben auriu. Se recomanda pentru toate tipurile de gatire sau asezonare. Este un ingredient ideal care ofera o savoare fina si delicioasa preparatelor tip poke bowl, dar este perfect pentru a insoti orice tip de preparate pe baza de peste, orez, legume sau salate.

Compozitie: Ulei de masline extravirgin 74.5%, ulei de susan virgin si prajit 25%, aroma naturala de lamaie 0.5%.

Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 3404kj/828kcal, grasimi 92g din care acizi grasi saturati 14g, acizi grasi mononesaturati 62g, acizi grasi polinesaturati 16g, glucide 0g din care zaharuri 0g, fibre 0g, proteine 0g, sare 0g.

Beneficii: Acest amestec premium din uleiuri vegetale sanatoase este recomandat pentru savoarea rafinata pe care o ofera preparatelor, dar si pentru aportul de antioxidanti din compozitia uleiurilor de masline si susan. Utilizare produs: Se recomanda pentru toate tipurile de gatire sau asezonare.
Este un ingredient ideal care ofera o savoare fina si delicioasa preparatelor tip poke bowl, dar este perfect pentru a insoti orice tip de preparate pe baza de peste, orez, legume sau salate.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite