Favivit C - Vitamina C Pulvis Alcalina Favisan, 80g

Favivit C - Vitamina C Pulvis Alcalina Favisan, 80g

Disponibil la comanda online

SKU 20105
99,05 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Imunitate Vitamina C Pudra
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Favivit C - Vitamina C Pulvis Alcalina Favisan, 80g de la Favisan

Vitamina C pulvis.Creste imunitatea organismului, reduce gravitatea racelilor, protejeaza impotriva radicalilor liberi si ainfundarii arterelor, blocheaza formarea nitrozaminelor*. Este implicata in productia de colagen. Mentinerea sanatateaaparatului cardiovascular, a gingiilor, a sangelui, a psihicului. Protejeaza impotriva poluarii mediului (inclusiv fumul de tigara). Este supranumita vitamina longevitatii. Reface fertilitatea masculina, protejeaza impotriva formarii cataractei.

Mod de utilizare: ca supliment alimentar. Se poate adauga in ciorbe, deserturi, paine, unt, branza, inghetate facute in casa. In felul acesta, indepartati aflatoxinele si malonatul.

Ingrediente: vitamina C (acid ascorbic)

Doza zilnica recomandata: 3 x 1 doza (3 x 60 mg/zi)

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Favisan:

FAVISAN este producator roman de produse naturiste. Favisan produce peste 500 de produse si tratamente naturale pe baza de plante medicinale. Gama de produse Favisan contine: capsule, ceaiuri, produse cosmetice, ovule, siropuri, uleiuri vegetale pe baza de extracte din plante. Virginia Faur este inventatoarea produselor Favisan si autoarea a 5 carti de sanatate. Produsele naturale trebuiesc combinate cu gandirea pozitiva, cu o alimentatie echilibrata, ca o componenta definitorie a vietii sanatoase.

Cosul este gol
Nu ai produse favorite