Secom Daily-C 1000mg 30 caps

Daily-C 1000mg 30 caps
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Vitamina C

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Daily-C 1000mg 30 caps de la Secom

Suport zilnic imunitar si antioxidant oferit de Vitamina C bio-identica si Hesperidina, capsule cu eliberare rapida (15 minute) la nivel digestiv. Include o concentratie ridicata de Vitamina C, 1000mg/capsula si adaos de Hesperidina, 10 mg/capsula. O asociere sinergica – forma bio-identica a Vitaminei C, Acidul L-Ascorbic si bioflavonoidul de origine citrica, Hesperidina, pentru a completa actiunea antioxidanta. O capsula/zi asigura necesarul zilnic

Recomandat pentru sistemul imunitar, sustinerea organismului prin actiune antioxidanta, formarea normala a colagenului si mentinerea integritatii tesuturilor, sistemul nervos, reducerea oboselii si extenuarii, aportul zilnic de Vitamina C, cresterea absorbtiei fierului, diverse categorii de varste, vegetarieni si vegani.

Ingrediente/1 capsula: Vitamina C 1000mg (acid L-ascorbic), Bioflavonoide din citrice 60% 10mg (fructe de Portocal-dulce/Citrus sinensis, exprimate in hesperidina).

Mod de administrare: 1 capsula/zi, la masa, cu 200ml apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Precautii:

A nu se pastra la o temperatura de peste 25°C.

Consumul excesiv poate avea efect laxativ.

Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.

Utilizarea de catre persoanele sub 18 ani se poate face doar la recomandarea consultantului de specialitate.

Forma de prezentare: 30 capsule

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Secom: SECOM este companie romaneasca, importator si distribuitor de suplimente alimentare. Produsele Secom acopera toata gama de afectiuni cuprinzand peste 250 de produse 100% naturale, marcile: Solaray, Childlife Essentials, Essiac, Jarrow Formulas, Kal, Nature's Way. Produsele naturiste Secom contin: vitamine si minerale, extracte din plante, fructe si legume, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, enzime, probiotice si prebiotice si creme medicinale. Produsele Secom se adreseaza adultilor si copiilor. Portofoliul Secom include si marca de cosmetice Andalou Naturals.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite