BioCo C + D DUO Junior Vit C 500mg + Vit D3 800UI x 100 cpr mast

BioCo C + D DUO Junior Vit C 500mg + Vit D3 800UI x 100 cpr mast

La comanda, in 1 zi

SKU 22296
60,81 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere BioCo C + D DUO Junior Vit C 500mg + Vit D3 800UI x 100 cpr mast de la BioCo

BioCo® JUNIOR comprimate masticabile C+D duo Vitamina C 500 mg + Vitamina D3 800 UI
Producătorul operează un sistem de siguranţă alimentară certificat conform standardului ISO 22000 şi liniilor directoare ale Bunei Practici de Fabricaţie (GMP)!

Supliment alimentar cu zahăr și îndulcitori sub formă de comprimate masticabile pentru copii cu vitamina C și vitamina D3 cu aromă de fructe de pădure.

Recomandare: Consumul preparatului se recomandă copiilor cu vârsta de peste 5 ani pentru suplimentarea cu vitaminele C și D3: în perioadele cu necesar crescut de vitamina C sau în cazul alimentației unilaterale, cu deficit de vitamine pentru a suplimenta vitamina D în lunile de iarnă ( când organismul copilului este expus mai puțin la lumina naturală a soarelui).

Fiecare comprimat masticabil conține o cantitate semnificativă , 20 μg (echivalent cu 800 de unități internaționale ) de vitamina D3 și 500 mg de vitamina C.

Mod de utilizare: pentru copii cu vârsta de peste 5 ani, mestecate, supte câte 1 comprimat pe zi. Ingrediente: dextroză, ascorbat de sodiu, vitamina C/acid Lascorbic, agent de glazurare (acizi grași), maltodextrina, aromă de fructe de pădure, agent antiaglomerant (dioxid de siliciu), îndulcitori: sucraloza/ciclamat de sodiu, colecalciferol/vitamina D3.

Substanțe active În 1 comprimat masticabil VNR%*
Vitamina C 500 mg 625%
Vitamina D3 20 μg (800 UI)** 400%
*VNR Valoare Nutriționala de Referință cf. Reg 1169/ 2011 ** UI (Unitate Internațională)

Condiţii de păstrare: A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat și ferit de surse de căldură și de lumina directă a soarelui! Comprimatele masticabile sunt sensibile la umiditate, așa că închideți cu atenție capacul produsului după fiecare utilizare! Se recomandă consumul în termen de 2 luni de la prima deschidere! Aveți grijă să închideți întotdeauna bine capacul produsului!

Atenţionare: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemână și la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. Nu luați preparatul dacă sunteți sensibil sau alergic la oricare dintre ingrediente! „BioCo” este un nume de companie înregistrat și nu înseamnă o certificare ecologică!

Prezentare: pachet familial cu 100 de comprimate masticabile a cate 1,4 g.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite