Lipolit forte, 60 capsule, 33,6g Dieteticos Intersa

Lipolit forte, 60 capsule, 33,6g Dieteticos Intersa

Disponibil la comanda online

SKU 20465
90,60 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Cure de Slabire Comprimate, tablete
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Lipolit forte, 60 capsule, 33,6g Dieteticos Intersa de la Dieteticos Intersa

Lipolit forte, 60 capsule, 33,6g Dieteticos Intersa

Supliment alimentar cu cafea verde decofeinizata (Svetol), portocala, mesteacan, anghinare si crom.Fara glutenFara zahar Ingrediente: Svetol* [Extract de boabe de cafea verde decofeinizata (Coffea robusta L.), 50% polifenoli, 45% acid clorogenic], amidon de porumb (agent de umplere), extract uscat de frunze de mesteacan (Betula alba L.), extract de portocala (Citrus aurantium L.), 2% sinefrina, extract de frunze de anghinare (Cynara scolymus L.), stearat de magneziu (agent antiaglomerant), clorura de crom în hidrolizat de proteina de orez.

Mod de administrare: luati 3 capsule pe zi, una înainte de fiecare masa.

Tratament pe termen de 60 de zile.

Acest produs este un supliment alimentar.

Nu depasiti doza zilnica recomandata mentionata. A nu se lasa la îndemâna copiilor.

Suplimentele alimentare nu ar trebui sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.Nu utilizati în cazul persoanelor hipertensive, femeilor însarcinate si copii cu vârsta sub 12 ani.

Continut per o capsula per 3 capsule Svetol* (total polifenoli) 134 mg (67 mg) 402 mg (201 mg) Acid clorogenic 60,3 mg 180,9 mg Extract din frunze de mesteacan 80 mg 240 mg Extract de portocale 70 mg 210 mg Extract de anghinare 65 mg 195 mg Crom 12,5 µg (31,25% VNR*) 37,5 µg (93,75% VNR*) *VNR = valori nutritionale de referinta. 

 

 

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Dieteticos Intersa: Dieteticos Intersa S.A. este un producator spaniol de suplimente nutritive pe baza de extracte de plante certificate organic.Certificarea bio este primita de la organismul specializat la nivelul Uniunii Europene.Compania este angajata in imbunatatirea vietii prin abordari ale realizarii starii de sanatate cu suplimente care sa intalneasca necesitatea organismului.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite