Mayam Ellemental Camellia Beauty Oil 30ml

Camellia Beauty Oil 30ml

Disponibil la comanda online

SKU 21277
38,72 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse cosmetice Ingrijire fata Uleiuri uz cosmetic
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Camellia Beauty Oil 30ml de la Mayam Ellemental

Introduceți un elixir atemporal în ritualul dvs. zilnic cu această combinație unică de ulei de Camelia organică din Asia, infuzat cu un extract deosebit de flori de Melilotus din Transilvania.

Ulei de față revitalizant, emolient și reconfortant pe bază de ulei de Camelia organică infuzat cu Melilotus pentru tenul sensibil, reactiv, ridat, uscat sau extenuat.

Ulei de față cu formulă curată, 100% natural, delicat, hrănitor și protector, cu respect pentru piele. 

În această sticluță veți găsi o adevărată comoară a naturii și o necesitate pentru toate tipurile de ten în general.

DESCRIERE

Pășiți în frumusețea atemporală cu Camellia Beauty Face Oil, acest ulei concentrat, plin de acizi omega, steroli și compuși vegetali prețioși, care hrănesc pielea în profunzime. Combinația bine gândită ajută la îmbunătățirea elasticității pielii, întărește bariera cutanată, conferă o hidratare de lungă durată și promovează un aspect mai sănătos și tineresc.

Acest produs a fost dezvoltat de echipa de profesioniști Elemental și fabricat în laboratorul propriu.

Factorul de frumusețe este completat de infuzia cu extract de flori de Melilotus, nu numai pentru beneficiile asupra pielii, ci și pentru un finish catifelat luxuriant.

NU-urile: fără parabeni, fără phenoxyethanol, fără acrilați și polimeri sintetici, fără substanțe petrochimice, fără alcool, fără alergeni, fără parfum, fără conservanți, fără conținut de umplutură, fără ingrediente controversate.

Acest produs a fost formulat folosind exclusiv ingrediente vegane și de origine naturală.

DE CE SĂ-L ALEGEȚI

Indiferent dacă aveți tenul uscat sau gras, dar care este sensibil, vă puteți baza pe acest ulei de frumusețe de recuperare pentru a vă hrăni și alina pielea.

Această formulă delicată infuzată cu un extract deosebit din Transilvania reține în mod eficient hidratarea cu un strat protector - reducând pierderea de apă și menținând un nivel sănătos de hidratare pentru a combate uscăciunea sau semnele de îmbătrânire.

Este un ulei de față biocompatibil care asigură o senzație de confort pentru piele, în timp ce experimentați o atingere mătăsoasă imaculată.

CUM SE INCLUDE ÎN RUTINĂ

Aplicați câteva picături în rutina de dimineață și de seară, ca ultim pas. Masați ușor pe față, gât și decolteu până la absorbție.

Experimentați-l ca ulei de masaj sau luați-l cu dvs. la cosmeticiană pentru un masaj profesional.

INGREDIENTE CHEIE

Uleiul de Camelia bio (ceai verde) bogat în fitonutrienți, are o lungă istorie de utilizare în ritualurile de frumusețe asiatice, un elixir în sine, cunoscut pentru îmbunătățirea tonusului, texturii și elasticității pielii.

 Melilotus este o plantă aromatică și medicinală originară din Europa, renumită din cele mai vechi timpuri și acum studiată științific pentru proprietățile sale remarcabile, conținând elemente prețioase precum cumarina și acidul melilotic.

Extractul nostru este preparat folosind planta recoltată din flora sălbatică a Transilvaniei, recunoscută pentru beneficiile sale antiinflamatoare, calmante, antioxidante, anticuperoză, regenerative și reparatoare pentru piele.

Uleiul de Orez prezintă un complex de compuși antioxidanți și antiradicalari ce combat îmbătrânirea cutanată, precum și fitosteroli cu acțiune antiinflamatoare și reparatoare.

Bisabololul este cunoscut ca un puternic activ calmant și antiinflamator, un foarte bun prieten al pielii cu tendință de disconfort.

COMPOZIȚIE

În acest produs cu formulă curată, fără apă, minimalist, dar deosebit de generos, am inclus cele necesare pentru a oferi tenului îngrijirea și atenția pe care o merită.

Profil olfactiv: subtil, vegetal

Senzația pe piele: lejer, non-gras

Ingrediente: Camellia Oleifera Seed Oil*, Coco-Caprylate, Oryza Sativa Bran Oil, Melilotus Officinalis Flower Extract, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Bisabolol
*organic

 

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite