PolnyWarkocz Crema Gura lupului de Baikal si mac de camp, Polny Warkocz, Zi/Noapte, 50 ml

Crema Gura lupului de Baikal si mac de camp, Polny Warkocz, Zi/Noapte, 50 ml

Disponibil la comanda online

SKU 19519
49,00 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse cosmetice Ingrijire fata Creme de fata
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Crema Gura lupului de Baikal si mac de camp, Polny Warkocz, Zi/Noapte, 50 ml de la PolnyWarkocz

Nemarginitele campuri modeste, lanurile dese, padocurile slave salbatice si vesele, sunt aprinse vara de purpura buchetelor de maci, cu flori magice. Macul de camp este simbolul tineretii, al fertilitatii. E o vraja buna, care apara de farmece si aduce armonie. De asemenea uleiul de mac de camp are o actiune benefica asupra pielii si tenului obosit. Aduce liniste si alinare si reintinereste.

Crema Nutritiva si Calmanta – este o crema cu o consistenta densa dar cu structura usoara sub forma de spuma, care dupa aplicare se transforma intr-un unt cremos. Este solutia ideala pentru o piele deteriorata, imbatranita, palida, lipsita de stralucire si obosita, care necesita o ingrijire intensa si in acelasi timp delicata. Are o actiune nutritiva, regeneratoare, netezeste si ofera fermitate. Incetineste semnificativ procesul de imbatranire al pielii.

Datorita ingredientelor atent selectionate care potenteaza actiunea sa, crema este potrivita pentru ingrijirea zilnica a tenului care necesita regenerare. Utilizata in mod regulat, aceasta va completa carenta de elemente si substante nutritive, restabilind echilibrul si aducand beneficii clare pielii deteriorate, care este expusa frecvent la actiunea nociva a factorilor de mediu si stres.

Crema nutritiva si calmanta este potrivita pentru ingrijirea zilnica a pielii fetei. Poate fi utilizata atat ziua, cat si noaptea.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite