Remedia Vitamina K2 + D3 + COLAGEN + CALCIU (DIN COAJĂ DE OU) 30cpr

Vitamina K2 + D3 + COLAGEN + CALCIU (DIN COAJĂ DE OU) 30cpr

Disponibil la comanda online

SKU 22131
50,68 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Imunitate Vitamina D Vitamina K Suplimente nutritive
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Vitamina K2 + D3 + COLAGEN + CALCIU (DIN COAJĂ DE OU) 30cpr de la Remedia

K2 + D3 + COLAGEN + CALCIU (DIN COAJĂ DE OU) 30cpr - Remedia

Acest supliment alimentar conține ingrediente patentate, de nouă generație, cu grad de absorbție ridicat.

COLAGENUL este o proteină insolubilă, cea mai abundentă din organism (păr, piele, unghii, oase, ligamente şi tendoane). Pe măsură înaintării în vârstă, producția endogena de colagen scade, fiind nevoie de suplimentarea acestuia din surse externe.

VITAMINA C contribuie la sinteza normală a colagenului prezent în gingii, piele, cartilagii, vasele de sânge, oase şi dinți. Produsul conține calciu natural, din coajă de ou. Suplimentarea dietei cu calciu este necesară în perioada de creştere a organismului, la menținerea unei densități osoase optime în cazul persoanelor adulte şi a vârstnicilor.

CALCIUL contribuie la funcționarea normală a sistemului muscular, la coagularea normală a sângelui, la metabolismul energetic normal, la o neurotransmisie normală şi la funcționarea normală a enzimelor digestive. Calciul este necesar pentru menținerea sănătății sistemului osos şi a sănătății dinților.

VITAMINA K este o vitamină liposolubilă esențială pentru organism, întrucât contribuie la menținerea sănătății sistemului osos.

VITAMINA D contribuie la absorbția/ utilizarea normală a calciului şi fosforului, la menținerea concentrațiilor normale de calciu în sânge şi la menținerea sănătății sistemului osos şi a dinților.

Ingrediente active:

  • colagen din coajă de ou (Ovomet) 150 mg, pulbere din coajă de ou (Ovocet) 572 mg (conține calciu 200 mg), menachinonă – 7 3,75 mg (conține 37,5 mcg vitamina K), colecalciferol 20 mg (conține 50 mcg vitamina D3), vitamina C 40 mg (acid ascorbic), amestec de culturi de bacterii benefice (Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis) – 100×109 UFC/ g 40 mg şi ingrediente inactive: agenți de încărcare: celuloză microcristalină, lactoză monohidrat; agenți antiaglomeranți: amidon din porumb, acid stearic, stearat de magneziu; agent de întărire: polivinilpirolidonă. Învelişul comprimatului conține: carbonat de calciu, hidroxipropilmetilceluloză, izomalt, trigliceride cu lanț mediu.

ATENŢIONĂRI:

  • Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viață sănătos. În cazul unor afecțiuni cronice sau al urmării unui tratament medicamentos, sfatul specialistului este absolut necesar înaintea utilizării acestui produs. Nu este recomandat persoanelor alergice la lactoză sau la oricare dintre componentele produsului. Administrarea în timpul sarcinii sau alăptării se face doar cu acordul specialistului. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra la temperaturi sub 25˚C, în ambalajul original, ferit de umiditate şi lumină. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. Contraindicat persoanelor cu hipercalcemie.

MOD DE UTILIZARE:

  • Adulți: 1-2 comprimate zilnic (câte 1 comprimat după masă).
  • Copii: cu acordul specialistului.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite