Mayam Ellemental Roll-on Focus 10 ml

Roll-on Focus 10 ml

Disponibil la comanda online

SKU 18225
42,57 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Anxietate, atac de panica Stres Uleiuri esentiale
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Roll-on Focus 10 ml de la Mayam Ellemental

Roll-on Focus - ulei aromaterapeutic 100% natural

Produs in Romania, 100% natural.

Blend cu uleiuri esentiale conceput cu grija pentru aromaterapie, cu scopul de a incanta oamenii cu parfumul sau unic si beneficiile aduse pentru trup, minte si suflet. Volum 10 ml.

FOCUS - Blend ROLL-ON cu uleiuri esentiale - este un amestec ce inspira claritate, hotarare si te ajuta sa obtii cele mai bune rezultate in activitatea ta. Concentreaza-te pe ceea ce conteaza si ce iti propui sa realizezi. Ia-l cu tine atunci cand ai termene limita sau te simti coplesit.

COMPOZITIE: Este un amestec alcatuit din uleiuri esentiale de Lamaie verde, Grapefruit FCF, Brad balsamic Bio, Coriandru, Palmarosa Bio si Nucsoara in baza de ulei de Cocos fractionat.

INGREDIENTE: Capric Triglyceride, Citrus Aurantifolia Oil, Citrus Paradisi Peel Oil, Abies Balsamea Needle Oil, Coriandrum Sativum Fruit Oil, Cymbopogon Martini Oil, Myristica Fragrans Kernel Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Limonene, Linalool, Geraniol, Citral, Farnesol, Citronellol, Eugenol, Isoeugenol

MOD DE UTILIZARE: Se aplica pe suprafete mici de piele, in preponderenta pe zonele cu puls cum ar fi incheieturi, gat, tample.

RECOMANDARI: Numai pentru uz extern. Evitati contactul cu zona ochilor. A nu se ingera. Intrerupeti utilizarea produsului in cazul in care se manifesta roseata sau mancarime.

A nu se lasa la indemana copiilor! A se depozita la loc uscat si racoros, ferit de razele solare.

Testat Dermatologic.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite