Good Days Therapy Roboflex Barny's 30 capsule

Roboflex Barny's 30 capsule

Disponibil la comanda online

SKU 6664
52,32 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Roboflex Barny's 30 capsule de la Good Days Therapy

Roboflex, Good Days Therapy, 30 capsule

Roboflex - este un antiinflamator natural, cu actiune rapida, incepand cu 30 de minute de la administrare. Specialistii din Canada au conceput formula patentata unica IBUcell™, substanta activa din  RoboFlex™. Acizii alfa si izo-alfa din IBUcell™, constituientii bioactivi de baza, ajuta la o ameliorare prompta (incepand cu 30 de minute) a disconfortului coloanei vertebrale si al spatelui. In urma studiilor clinice realizate, cercetatorii au concluzionat ca acizii alfa si izo-alfa au actiune antiinflamatoare asemanatoare ibuprofenului, pe un interval de pana la 9 ore.

Continut:

Perluxan™ - extract standardizat, brevetat, din conuri de hamei cu mecanisme multiple de acțiune bazate pe acizi alfa și izo-alfa (minimum 30% din extract). Este un extract 100% natural, cu o biodisponibilitate (absorbție) ridicată, bine tolerat de organism, fără a avea efecte adverse la nivel gastrointestinal sau cardiovasular.  Are o acțiune promptă, începând cu 30-120 minute de la ingerare, putând avea efect de până la 9 ore. Spre deosebire de alte extracte din conuri de hamei, Perluxan™ nu conține substanțe hipnotice sau fitoestrogeni. Mai mult decât atât, Perluxan™ deține certificare GRAS (“Generally Recognized As Safe” – General Recunoscut ca fiind Sigur – notificare emisa de catre experții FDA din SUA, care certifică o anumită substanță alimentară ca fiind 100% sigură pentru consumul uman). În ultimul deceniu, au fost realizate cercetări clinice în extenso, atât in vitro, cât și in vivo, pentru a proba eficacitatea naturală a Perluxan™-ului (vezi rubrica „Studii”). Este în continuare subiectul a mai multor cercetări științifice și studii clinice. Conform unei mențiuni aprobate de DSHEA (Dietary Supplement Health and Education Act) din SUA, ”doza zilnică de Perluxan™ poate permite reducerea temporară a unui disconfort minor” [65 Fed. Reg. 1000, 1030, Jan. 6, 2000]. Perluxan™ este subiectul a numeroase brevete internaționale. Informații detaliate se pot vizualiza accesând http://hermes-consilium.com/portfolio/perluxan/

Vitamina C  - contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a sistemului osos, a ligamentelor și a pielii; contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos.

Vitamina B6 – contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos.

Vitamina D – contribuie la menținerea funcției normale a sistemului muscular.

QMatrix® ACTIValoe® standardizat la minimum 10% polizaharide – extract superconcentrat din Aloe vera fabricat de Aloecorp Inc. - liderul mondial de extracte de calitate superioară din Aloe vera.


Beneficii:

 • Ajută prompt la reducerea disconfortului articular și muscular la nivelul coloanei vertebrale și al spatelui.
 • Contribuie la reducerea disconfortului articular și muscular la nivelul articulațiilor (genunchi, șold, umăr etc.)
 • Ajută la protecția articulațiilor împotriva atacurilor mediatorilor proinflamatori.
 • Contribuie la neutralizarea radicalilor liberi, care pot contribui la apariția stresului oxidativ la nivel articular.
 • Acizii alfa și izo-alfa din IBUcell™ au proprietăți asemănătoare ibuprofenului prin reducerea acțiunii mediatorilor proinflamatori, pe un interval de până la 9 ore, fără a avea efecte adverse, precum manifestări nedorite la nivel gastrointestinal.
 • Îmbunătățeste parametrii de confort articular (la șezut, culcat, mers pe o suprafață plană).
 • Ajută la inhibarea inflamației acute in vivo.
 • Contribuie la inhibarea moderată a enzimei COX-2 și inhibarea ușoară a enzimei COX-1.
 • Ajută la inhibarea mediatorilor iNOS și PGE2.
 • Contribuie la inhibarea activității GSK-3 și NF-kappaB.
 • Ajută la reducerea riscului de pierdere a masei osoase la femei aflate la menopauză, sănătoase sau cu sindrom metabolic.
 • Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a sistemului osos, a ligamentelor și a pielii; contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos.
 • Vitamina B6 contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos.
 • Vitamina D contribuie la menținerea funcției normale a sistemului muscular.

Recomandari:

 • Sprijină flexibilitatea și mobilitatea coloanei vertebrale și a spatelui.
 • Sprijină mobilitatea articulațiilor (genunchi, șold, umăr etc.).
 • În cazuri de disconfort al coloanei vertebrale (la nivelul zonelor cervicală, toracală, lombară, sacrală ș.a.) și spatelui, în special, precum și la nivelul articulațiilor și mușchilor, în general.
 • Pentru normalizarea activității musculare și nervoase.
 • În cazul rigidizării coloanei vertebrale și spatelui.
 • În cazul dificultăților la mers.
 • Pentru normalizarea densității minerale osoase, mai ales la femei aflate la menopauză.
 • Pentru efectul antioxidant.
 • Persoanelor cu contracții musculare la nivelul coloanei vertebrale și spatelui.
 • Persoanelor care au o viață sedentară, care stau mult în fața calculatorului etc. și astfel se confruntă cu disfuncționalități la nivelul coloanei vertebrale și spatelui.
 • Persoanelor sănătoase, persoanelor cu nevoie ridicată de absorbție a vitaminelor C, B6, D.
 • Nu are efecte adverse, precum manifestări nedorite la nivel gastrointestinal, hepatic, cardiovascular, circulator sau renal.
 • Nu provoacă somnolență, moleșeala sau dependență.
 • Este permis diabeticilor.

RoboFlex™ poate fi luat atât ocazional, zilnic timp de 2-7 zile, în cazuri deosebite, cât și sub formă de cure de 30 de zile, cu 5-10 zile pauză, recomandat în asociere cu Celadrin™ Extract Forte și/sau cu Celadrin™ Unguent Forte.


Roboflex 30 capsule - producator Good Days Therapy se recomanda pentru Reumatism si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Ingrediente: Perluxan™ (extract din conuri de Hamei/Humulus lupulus, cu peste 30% acizi alfa și izo-alfa); capsulă: gelatină, dioxid de titan; maltodextrină; emulsifiant: stearat de magneziu; Vitamina C /acid ascorbic; ACTIValoe® QM200X (extract de Aloe vera standardizat la minimum 10% polizaharide); Vitamina B6/ clorhidrat de piridoxină; Vitamina D/colecalciferol.

Administrare

În condiții normale, se iau 2 capsule pe zi în timpul meselor, dimineața și seara. În situații deosebite sau pentru persoanele supraponderale, se iau 3-4 capsule pe zi, câte o capsula la fiecare 6-8 ore, în timpul meselor.
Durata utilizării: RoboFlex™ poate fi luat atât ocazional, zilnic timp de 2-7 zile, cât și sub forma de cure de 30 de zile, cu 5-10 zile pauză, recomandat în asociere cu Celadrin™ Extract Forte și/sau Celadrin™ Unguent Forte, pentru obținerea unui efect consolidat.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Good Days Therapy: Good Days Therapy - suplimente alimentare de calitate.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social