Fermented Turmeric 600mg Full Spectrum 60cps LIVING NUTRITION

Fermented Turmeric 600mg Full Spectrum 60cps LIVING NUTRITION

Disponibil la comanda online

SKU 21482
165,00 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Flora intestinala (refacere) Suplimente nutritive
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Fermented Turmeric 600mg Full Spectrum 60cps LIVING NUTRITION de la Living Nutrition

Turmericul fermentat este un produs unic, un supliment organic cu turmeric ce ofera nivele mari de curcumine activate. Cu un profil complet de curcuminoizi activi si un spectru bogat de compusi naturali, acesta este ideal pentru orice reteta si este usor de digerat.

Descopera beneficiile acestui produs bogat in nutrienti, enzime si polifenoli:

  • Are proprietati antiinflamatoare
  • Are un efect antioxidant
  • Benefic pentru digestie
  • Ajuta sistem imunitar
  • Ofera sprijin pentru sanatatea creierului

Turmericul fermentat este obtinut prin utilizarea artei stravechi a fermentatiei, care transforma turmericul intr-o forma mult mai bioactiva si pastreaza intentia energetica originala. Procesul unic de kefir-kombucha extrage cu grija toti nutrientii valorosi, enzimele si compusii pentru a produce un tonic nutritional fermentat.

Turmeric Organic Fermentat de la Living Nutrition contine un profil complet de uleiuri esentiale si curcuminoizi, inclusiv nivele imbunatatite de tetrahidrocurcumina, un compus unic cu biodisponibilitate crescuta si efecte terapeutice. Toti acesti compusi lucreaza impreuna pentru a imbunatati absorbtia si a sprijini sanatatea.

Ingrediente: Complexul kefir-kombucha fermentata - Turmeric (pudra de radacina de Curcuma longa), hidroxipropilmetilceluloza (capsula) vegetala.

Mod de administrare: 1 capsula de 2 ori/zi, la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Contraindicatii: Utilizarea de catre copiii mici, femeile insarcinate, care doresc sa ramana insarcinate sau care alapteaza, persoanele alergice la oricare dintre componente se poate face la recomandarea consultantului de specialitate.

Atentie! A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor. A se pastra in ambalajul original, bine inchis, la loc uscat, ferit de razele soarelui, la o temperatura mai mica de 30° C. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic! A nu se folosi daca sigiliul de siguranta este deteriorat sau lipseste.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite