Probiotice Fermentate pentru Refacerea Florei Intestinale 700mg Your Flora Regenesis 60cps LIVING NUTRITION

Probiotice Fermentate pentru Refacerea Florei Intestinale 700mg Your Flora Regenesis 60cps LIVING NUTRITION

Disponibil la comanda online

SKU 21483
145,00 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Flora intestinala (refacere) Suplimente nutritive
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Probiotice Fermentate pentru Refacerea Florei Intestinale 700mg Your Flora Regenesis 60cps LIVING NUTRITION de la Living Nutrition

Simbioticul Flora Regenesis este conceput pentru a sprijini regenerarea sistemului digestiv si vine cu numeroase beneficii pentru sanatate. Formulat cu ingrediente 100% naturale si organice, acest supliment este potrivit pentru vegani si nu contine gluten.

Beneficiile si caracteristicile simbioticului Flora Regenesis includ:

  • Contine prebiotice de anghinare si cicoare care hranesc flora intestinala benefica.
  • Ajuta la regenerarea sistemului digestiv.
  • Recomandat in perioadele de recuperare post-antibiotica.

Flora Regenesis este un simbiotic de cultura vie, creat pe baza unei formule unice ce furnizeaza un ecosistem complet de microbi, factori de colonizare si alti compusi nutritivi esentiali pentru hranirea microbiomului unic al organismului tau. Ingredientul de baza al acestui supliment este soia organica fermentata si incoltita, care ofera o sursa ideala pentru cultivarea peste 100 de specii de microorganisme benefice. In plus, anghinarea si cicoarea, doua plante prebiotice organice, contribuie la alimentarea florei intestinale benefice.

Simbioticul Flora Regenesis este usor de utilizat si nu necesita refrigerare. Poti lua acest supliment cu tine la serviciu, in vacanta sau in calatorii, beneficiind de sprijinul sau in orice moment.

Simbioticul Flora Regenesis fermentat cu kefir-kombucha depaseste conceptul de probiotice. El creeaza un ecosistem natural si divers, continand peste 100 de tulpini de microorganisme benefice si substante nutritive pentru a hrani microflora digestiva.

Tractul digestiv gazduieste un ecosistem complex alcatuit din diferite microorganisme. Complexul kefir-kombucha fermentata ofera hrana si suport optim pentru a crea un ecosistem natural si divers pentru flora digestiva.

Boabele din soia fermentate contin un echilibru unic de polifenoli si alti nutrient activi pentru a promova un microbiom digestiv sanatos.

Ingrediente: complex Kefir-Kombucha fermentat -Soia (pudra din boabe de Glycine max) 300mg, Anghinare (pudra din frunze din Cynara scolymus) 200mg, Cicoare (pudra din radacina din Chicorium intybus) 200mg, hidroxipropilmetilceluloza (capsula) vegetala.

Mod de administrare: 1 capsula de 2 ori/zi, la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate. Se poate creste la 2 capsule de 2 ori/zi.

Contraindicatii: Utilizarea de catre copiii mici, femeile insarcinate, care doresc sa ramana insarcinate sau care alapteaza, persoanele alergice la oricare dintre componente se poate face la recomandarea consultantului de specialitate.

Atentie! A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor. A se pastra in ambalajul original, bine inchis, la loc uscat, ferit de razele soarelui, la o temperatura mai mica de 30° C. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic! A nu se folosi daca sigiliul de siguranta este deteriorat sau lipseste.

Produs in Marea Britanie

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite